fredag 7. januar 2022

Nytt DT medlem hos oss

 Hei alle sammen og godt nyttår! 


Vi starter det nye året med litt utskiftninger i designteamet vårt. Susanne og Randi gir seg og vi får 2 nye, dyktige damer med oss på laget. Tusen takk til Susanne og Randi for mange flotte bidrag og inspirasjon over mange år. Lykke til videre, begge to!


Første dame ut, er en dame dere kjenner godt, vil jeg tro.... i hvert fall hvis du har holdt på med kortlaging en stund :-) Velkommen til oss, Åshild Halvorsen! Vi gleder oss til å se hva du kreerer.

Hun har sitt første innlegg på lørdag i neste uke, og her er en liten presentasjon:
Tenk å få være så heldig å starte det nye året med å få bli en del av designteamet til Kort & Godt! Det lover bra for 2022, syns jeg, for dette vet jeg vil gi meg mye glede og moro (og sikkert også litt frustrasjon og grå hår!). Tusen takk for tilliten!

Jeg heter Åshild Halvorsen, har blitt 48 år og bor for tiden i Selbu – midt i snø- og vinterparadiset. Helt perfekt for de som er født med ski på beina og koser seg i løypene, og kanskje heller ikke så dumt for oss som ble født uten, men som på optimistisk vis øver og øver på å gå på disse plankegreiene… Her disponerer jeg et koselig Selbuhus hvor et av de viktigste rommene er hobbyrommet. Der liker jeg nemlig godt å være.

Jeg holder på med massevis av greier, fra Hama-perling, strikking og skriving, til forskjellige maling- og blekk-prosjekter. Jeg har laget Art Journals i mange år og scrappet noen LO’er, men det er nok kortlagingen jeg har hatt mest fokus på siden 2004. I mange år hadde jeg scrappinga som jobb – som eier, redaktør og grafisk designer av scrappebladet Ett trykk, men siden den driften ble avsluttet, har jeg ikke vært så aktiv med scrappinga.

Nå er jeg dessverre helt arbeidsufør og må lage meg en ny hverdag. Den vet jeg at må inneholde kreativitet, så det blir moro å hente frem igjen kortlagingen. Hobbyrommet er ryddet og klart til kreative sprell. Det er jeg også. Jeg gleder meg til å få være en del av dette og håper at jeg kan gi litt inspirasjon. Jeg er mixed media i både sjel og stil, så det er ikke godt å si hva jeg kommer til å lage, men jeg vet det blir lite vintage og sarte farger… Jeg går for mye farger og lekenhet!

Jeg deler det kreative jeg lager på instagram, på kontoen min @kreativt_uttrykk. Velkommen til å følge meg der. Hilsen Åshild.