torsdag 7. juli 2016

Bursdags tag


Dagens bidrag fra meg en stor tag til en fødselsdag. Passer supergodt som en liten hilsen, samtidig som den er enkel å feste på en gave eller blomsterbuketten.
Til å pynte taggen har jeg brukt noen av de aller siste nyhetene fra  Kort & Godt. Den første er en dies med stjerner i flere størrelser, og med søm. Stilig å bruke til lag og lag, eller alene. Ekstra pynt med den sømkanten rundt den midterste stjerne. Her får dere også en SNEAK PEEK på en ny stempelplate; det superkule STEMPEL-ALFABETET!! Jeg var solgt straks jeg såg det!! Det er så stilig!! Det kommer i salg i løpet av noen uker, så det gjelder å følge med.

På baksiden har jeg også tatt i bruk en dies som kom på markedet for ikke så altfor lenge siden. Der har jeg brukt dies ovaler med søm, til bruk for å stemple en liten hilsen. Disse diesene med søm, er så utrolig dekorative å bruke til skrivefelt, da sømmen er så enkel dekorativ. Og nå har Kort & Godt et stort utvalg av dies med søm, som er supre til både skrivefelt og bruke som rammer.


Produkter fra Kort & Godt:

Papir:

Dies:

Stempel:
NYHET: Stempel M-341 (kommer i salg)
NYHET: Stempel M-342 (kommer i salg)

Div Pynt:

1 kommentar:

Guri sa...

Dette kortet likte eg godt.