tirsdag 9. februar 2016

Konfirmantkort til jenteSelv om det regner og snør annenhver dag ute, er det unektelig tid for å tenke på vår og Konfirmasjon. Starter uken min med å blogge en konfirmantkort til jente.

Kort & Godt har nå lansert nye mønsterark til konfirmasjon. Nydelige pastellfarger, og med super-stilige converse-sko på den ene siden. Kjempe-kule til konfirmantkort, og innbydelser. Her har jeg tatt i bruk mønsterarket i lilla.For den oppmerksomme gir jeg Dere også en sniktitt på en ny dies, og det er GRATULERER. Utrolig stilig dies, som allerede er en favoritt hos meg. Den vil være tilgjengelig for salg i løpet av Mars. Så sjekk med din lokale butikk om den er bestillt, så du er sikker på å få sikret deg denne!
 Innsiden har jeg pyntet med nye tekststempler til konfirmant. Disse er stanset ut med dies dekorramme, som inneholder to størrelser. Mange av de siste stempelplatene til Kort & Godt passer inn i disse ramene, så disse er utrolige kjekke. Og her har jeg nok en sniktitt på en nyhet som er tilgjengelig i mars, og det er en ny variant av dies med Gratulerer. Så Gled Dere!!

Produkter fra Kort & Godt:

Mønsterark : 

Stempler:

Dies:
Die-167 Gratulerer (Kommer i salg i Mars)
Die-163 Gratulerer (Kommer i salg i Mars)

Div Pynt:

1 kommentar:

Jorunn`s scrapperier sa...

Kjempeflott kort.
kjekt å se de nye diesen i bruk hos dere i design teamet