mandag 4. mai 2015

Dies fra Kort & Godt Hobby

Det viser seg dessverre at noen av dies-ene fra vår første produksjon er dårlige. Noen lar seg lett bruke ved hjelp av bakepapir, frysefolie eller crafters-foam, men hos enkelte så hjelper ikke dette. Det viser seg at det er en feil som har skjedd hos produsenten. Heldigvis gjelder ikke dette hele produksjonen, men deler av den. Vi har vært i dialog med produsent, som har beklaget feilen og vil lage nye dies til oss.

Vi beklager dette på det sterkeste, men vi har stor tillit til vår produsent om at dette var ett engangstilfelle . Dette er samme produsent som lager våre clearstamps og som vi har hatt ett veldig godt samarbeid med over mange år. Vi har aldri har hatt noe å utsette på denne produsenten. De har laget dies i mange år, selv om dette var vår første kolleksjon.

Vi er utsolgt for nesten alle dies-ene, og vet akkurat nå ikke sikkert når vi vil få den nye produksjonen i hus, vi må nok belage oss på litt ventetid da disse må produseres på ny.

Vi ber de som har fått helt håpløse dies om å ta kontakt med forhandler som dere har kjøpt diesen igjennom, så vil de kunne reklamere til oss for å få nye dies tilbake til dere.

Beklager så mye ekstra bryderi dere måtte få med dette.

Ingen kommentarer: