torsdag 9. januar 2014

UTTREKKSESKE TRINN FOR TRINN

Her er en trinn for trinn forklaring på en uttrekkseske med en "hemmelig" tag.
Start med å skjære og prege de to delene etter målene over i kartong.Fest en bit med dobbelsidig tape på flippene som vist over.Snu kartongen og fest dobbelsidig tape som vist over, og lim skuffen sammen.Lag ett hull på midten av den ene kortsiden og sett på et "håndtak".Skjær til en tykkere kartong i størrelsen 7,5x10cm. klipp to hakk inn på kortendene som vist , og klipp en strimmel fra en plastpose som passer i hakket og som går helt rundt kartongen. Fest en bit med dobbelsidig tape i ene enden av plasen som vist, og lim plasten sammen. Den skal ikke limes fast i kartongen, men rundt den.Fest en bit med dobbelsidig tape på utsiden av tapen der du limte sammen plasten.
Lim fast skuffen i den retningen som vist over.
Lag en tag i størrelsen 7,5x9cm. Stemple på den teksten du vil ha og stanse hjørnene men en hjørne stanser.Lim tagen som vist over. Fest to biter med dobbelsidig tape på flippene øverst. Disse skal limes til esken 
som er rundt skuffen.Lim så esken som vist over.
Når du nå drar ut skuren, skal tagen komne ut i andre enden.
Da er det bare å pynte esken.Jeg har stanset ut topp og bunn av esken med en die som er litt større enn esken i en tykk kartong.

Kort & Godt produkter:
Mønsterpapir 107452 Symfoni grå
Stempler: 107495 M-170 og 107484 M-168
Metallhåndtak i kobber 104598
Selvklebende stjerner: 106521 og 106520
Ingen kommentarer: